Music for weddings | Wedding orchestra | Celebrations | Parties | Belgrade | Serbia

On this page, you can read comments and impressions given by people who had our music on their celebration. Whether it was a wedding, birthday party, Christening, party or anniversary, our music made it cheerful and unforgettable.

 

You can also send your comment with a photo or without it. Our admin will approve it, no matter whether you praise or critcize us, except for comments that are vulgar or offensive. Edi Band has the right to correct any language mistakes.

Slika - PictureKomentari - Comments
Tijana i Marko je napisao/la: 14 08 2017 - 18:05
Dosao je dan kada smo rešili da našu ljubav krunišemo brakom. Tada je počela problematika organizovanja svadbe, izmedju ostalog i odabir benda. Po preporuci prijateljice smo kontaktirali Edija, koji je na prvom sastanku oko dogovora za bend na nas ostavio izuzetan utisak. 12.08.2017. je bio naš najsrećniji dan i Edi i Spomenari ne da su opravdali naša očekivanja, već ne postoje reči kojima bi opisali atmosferu koju su svojim nastupom stvorili u sali. U to smo sigurni pošto svi gosti sa kojima smo se čuli imaju samo reči hvale za bend. Već dva dana nakon svadbe nam zvoni telefon i prijatelji nas mole da sačuvamo broj benda kako bi ih angazovali za svoje proslave. Hvala Vam još jednom na fenomenalnoj atmosferi koju ste stvorili i što ste učinili naš dan još lepšim. Veliki pozdrav i sve najlepše u daljem radu žele Vam prezadovoljni mladenci.
 
Aleksandra & Vladimi je napisao/la: 27 03 2017 - 21:01
Sve po našem ukusu... Ulepšali ste naš dan... Živeli!
 
Bokica je napisao/la: 28 09 2016 - 23:40
Malo je reci hvala. Bili ste predivni, opušteni, priodni, profesionlni maksimalno i sto je retko radili ste dusom i srcem.
 
Sladja je napisao/la: 26 08 2016 - 13:02
Divni ljudi, profesionalni. Zaista su doprineli da nam taj dan, svadba, ostane u najprijatnijem secanju.Caroban dan! Muzika na nivou, sa svakom sledecom pesmom sve vise gostiju je na nogama. Veselo i zaista je prelepo kada svi gosti ucestvuju ,a to i jeste svrha svadbe. Aleksandre, hvala tebi i bendu , bilo nam je zadovoljstvo saradjivati sa vama.
 
Jezdići je napisao/la: 29 07 2016 - 22:22
Dugo smo se radovali tom danu kada ćemo, zajedno sa prijateljima i rodbinom, proslaviti punoletstvo našeg sina! Da bi uživanje bilo kompletno, pored dobrog društva, za atmosferu je bio neophodan nepogrešiv izbor banda. A to su bili Edi i Spomenari!Kvalitet i profesionalizam nesporni! A ono što je još važnije, toliko dobra i pozitivna energija! Ma oni su bili naši, jednako kao i ostali bliski nam gosti...Kao da se znamo svih tih 18 godina... Hvala vam još jednom što ste podelili sa nama te divne trenutke!
 
Tanja i Misa je napisao/la: 15 05 2016 - 19:35
Na svakom svadbenom veselju, atmosferu cini muzika. Svi gosti na nasoj svadbi su nam se zahvaljivali danima na lepom i nezaboravnom provodu. A mi sve to prepisujemo ovom divnom bendu, koji je svojim raznovrsnim repertoarom, divnom emocijom koju je preneta na nase goste, ovo nase veselje ucinio nezaboravnim.Vrednim pamcenja. Neizmerno zahvalni i srecni sto ste nam tog dana podarili sebe....
 
Biljana i Branko je napisao/la: 16 12 2015 - 20:23
Veliko hvala Ediju I bendu. I vi ste dali veliki doprinos da naša proslava 25 godina braka bude jedan od naših nezaboravnih dana.
 
Haoues je napisao/la: 05 10 2015 - 19:06
Veliko HVALA sto ste ucinii nasu proslavu vencanja nezaboravnom! Svi gosti su pohvalili repertoar i fenomenalnu izvedbu kojom ste ucinili da i tunizanski deo nase porodice zaigra... Pozdrav od Jasne i Ahmeda
 
Ljubenovici je napisao/la: 06 06 2015 - 22:28
Zelimo od srca da se zahvalimo Ediju i Novim spomenarima sto su nasu svadbu ucinili nezaboravnom,kako za nas licno tako i za nase goste. Svadbeno veselje definitivno najvise zavisi od muzike, a Vasa posvecenost,repertoar i profesionalnost su nesto sto se recima ne moze opisati. Jedva cekamo neku novu priliku za veselje u nasoj porodici i radujemo se novom druzenju sa vama. Svakome bismo posavetovali da se apsolutno moze osloniti na bend Novi spomenari za svaku slavljenicku priliku. Veliki pozdrav za vas Edi i za Vas uvazeni tim muzicara.
 
1 2 3 4 5  Sledeca »